Keittiöremontti

Keittiö suunnitellaan yhdessä teillä kotona. Otamme huomioon sinun ja perheesi tarpeet, valitsemme sopivat koneet ja laitteet. Näet tulevan lopputuloksen kuin valokuvasta. Olemme valinneet partneriksemme yhden johtavista kotimaisista kalustemerkeistä - Nixi-keittiön toimitusvarmuus on huippuluokkaa!

Uudet keittiön pinnat

Samalla kun kaapistot vaihdetaan, kannattaa harkita katto-, seinä- ja lattiapintojen uusimista. Pääset koko asiasta samoilla pölyillä. Sinulla on mahdollisuus valita mallistostamme kerralla koko paketti, uudet lattia- ja seinäpinnat ovat helppoja pitää puhtaana ja samalla saat keittiöösi uuden kokonaisilmeen. 

Keittiön valaistus

Haittaako nykyisessä keittiössäsi valon puute ja sähköpisteiden vähyys? Onko työtilaa liian vähän? Se on suunniteltu aikana, jolloin ei ollut nykyisiä sähkölaitteita ja apuvälineitä. Kiusallinen asia, joka remontissa korjataan.

Budjetti keittiöremonttiin

Keittiöremontti on mahdollista tehdä monenlaisella budjetilla. Jo materiaaleissa on suuret hintaerot, mutta kokenut suunnittelija osaa katsoa kokonaisuuden ja suunnitella juuri sinulle sopivan keittiön.

Jos vanhojen kaappien rungot on hyvät, saattaa olla perusteltua vaihtaa vain ovet ja pöytätasot, jolloin kustannus on alle puolet koko keittiön hinnasta.