Kolmoset

Kolmosten tarina 1998 – 2018

Yrityksemme juuret ulottuvat lähes 40 vuoden taakse.  Nykyisen toimitusjohtajan isä aloitti silloin työuransa asuntojen kunnostuksien parissa.  Silloin tehtiin talojen ulkopuolien korjauksia; ikkunoita, ovia ja ulkoverhouksia. Kymmenisen vuotta myöhemmin siirryttiin sisähommiin ja niissä on pysytty siitä lähtien.

Kotikolmosten tarina alkaa huhtikuussa 1998. Teimme uusmaalaisiin koteihin ensin keittiö- ja kylpyhuoneremontteja ja myöhemmin tulivat mukaan huoneistoremontit.  Alusta asti oli johtavana ajatuksena tehdä kaikki työt huolellisesti ja käyttää vain luotettavaksi tunnettuja tuotemerkkejä, ettei tarvitse olla jälkiä paikkailemassa.  Isän ja kahden pojan lisäksi yritykseen alkoi tulla lisää osaajia. Oivalsimme silloin millaisessa liiketoiminnassa haluamme olla.  Asemoimme silloin itsemme palveluyritykseksi, joka oli remonttialalla jotakin aivan uutta.  Remonttimies –nimike muuttui asiakaspalvelijaksi, jonka tärkein intressi on saada kokonaisuus toimimaan niin, että asiakas on tyytyväinen ja alkaa suosittelijaksi.

Tämän päivän kova sana on asiakaspalvelu, me kaikki teemme sitä, haluamme tai emme.  Jokainen tilanne, missä yrityksen edustaja asennuksessa tai myynnissä kohtaa asiakkaan on samanlainen; asiakasta on kuultava, hänen täytyy tuntea tulla huomioiduksi ja saada kohtaamisesta hyvä kokemus.

Mikä tässä hommassa on sitten ollut se juttu, että olemme tehneet sitä niin kauan?  Siksi, että tehtävässä on haastetta; sisäremontit avaimet käteen – tavalla ja työ tehdään asiakkaan kotona. Meille kaikille koti on tärkeä paikka ja sitä pitää vieraan kunnioittaa. Myös asentajan pitää ymmärtää täyttävänsä asiakkaan tarpeita.  On itsestään selvää, että asentaja tekee remonttityössä hyvää jälkeä, mutta hänen pitää myös huolehtia oikeasta tiedotuksesta ja tehdä hyvät tilojen suojaukset.   Pitää olla laaja mallisto ja eri alojen aitoa osaamista, jotta asiakkaan tarvitsema palvelu onnistuu.  On tätä päivää, että asiakas ei enää itse osaa eikä pysty remonttia itse tekemään.

Alkuvuodet menivät tasaista tahtia, yli sata kodin kylpyhuone- ja keittiöremonttia vuodessa.  Toinen vaihe alkoi 2009, kun siirryimme toimintakulttuurissamme sähköiseen alustaan. Se käynnisti yrityksemme kasvun.  Toimimme nyt Etelä-Suomen kasvukeskuksissa ja korjaamme lähes 600 kotia joka vuosi.  Olemme ylpeitä tekemisestämme, mutta nöyriä kuuntelemaan asiakasta.  Yli 92%:n asiakastyytyväisyys näkyy uusintatilauksina ja suosituksina; se on ollut tavoittelemisen arvoista.

Uskomme tämän toimintatavan tuovan meille jatkossakin tyytyväisiä asiakkaita.

– Aarne Rainio, Hallituksen puheenjohtaja

Kolmoset tilastoina

59041 juotua kahvikupillista
50 paikkakunnalla
4474 tehtyä remonttia