Kolmoset

Remontteja, jotka kunnioittavat kotia

Yrityksemme juuret ulottuvat lähes 40 vuoden taakse, jolloin Kotikolmosten nykyisen toimitusjohtajan isä aloitti työuransa asuntojen remontoinnin parissa. Silloin tehtiin talojen ulkopuoliin korjauksia; ikkunoita, ovia ja ulkoverhouksia. Kymmenisen vuotta myöhemmin siirryttiin sisäremontteihin, ja niissä on pysytty siitä lähtien.

Itse Kotikolmosten tarina alkaa huhtikuussa 1998. Teimme uusimaalaisiin koteihin ensin keittiöremontteja ja kylpyhuoneremontteja, ja myöhemmin tulivat mukaan huoneistoremontit. Johtava ajatus alusta asti oli tehdä työt huolellisesti ja käyttää vain luotettavaksi tunnettuja tuotemerkkejä, ettei tarvitse olla jälkiä paikkailemassa. Isän ja kahden pojan lisäksi yritykseen alkoi tulla lisää osaajia. Oivalsimme, millaisessa liiketoiminnassa haluamme olla, ja asemoimme itsemme palveluyritykseksi. Se oli remonttialalla jotakin aivan uutta. Remonttimies-nimike muuttui asiakaspalvelijaksi, jonka tärkein intressi on saada kokonaisuus toimimaan niin, että asiakas on tyytyväinen ja alkaa suosittelijaksi.

Asiakaspalvelu on tämänkin päivän kova sana. Me kaikki teemme sitä, haluamme tai emme. Jokainen tilanne, jossa yrityksen edustaja asennuksessa tai myynnissä kohtaa asiakkaan, on samanlainen. Asiakasta on kuultava, hänen täytyy tuntea tulla huomioiduksi ja saada kohtaamisesta hyvä kokemus.

Haasteet ovat saaneet meidät tempautumaan näihin töihin yhä tiukemmin sisään. Teemme keittiöremontit, kylpyhuoneremontit ja huoneistoremontit avaimet käteen -periaatteella, ja työ tehdään asiakkaan kotona. Koti on tärkeä paikka, ja sitä pitää vieraan kunnioittaa. Myös asentajan pitää ymmärtää tekevänsä töitä asiakasta varten. On itsestäänselvää, että asentaja tekee remonttityössä hyvää jälkeä, mutta hänen pitää myös huolehtia oikeasta tiedotuksesta ja tehdä hyvät tilojen suojaukset. Pitää olla laaja remontointimallisto ja eri alojen aitoa osaamista, jotta asiakkaan tarvitsema remonttipalvelu onnistuu. Remontin tekeminen itse tänä päivänä on haastavaa, ja siksi ammattilaiset ovat apuna.

Alkuvuodet menivät tasaista tahtia, yli sata kodin kylpyhuoneremonttia ja keittiöremonttia vuodessa. Toinen vaihe alkoi 2009, kun siirryimme toimintakulttuurissamme sähköiseen alustaan. Se käynnisti yrityksemme kasvun. Toimimme nyt alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää Turku ja Tampere, ja korjaamme lähes 600 kotia joka vuosi.  Olemme ylpeitä tekemisestämme, mutta nöyriä kuuntelemaan asiakasta. Yli 92 %:n asiakastyytyväisyys näkyy uusintatilauksina ja suosituksina. Se on ollut tavoittelemisen arvoista.

Uskomme tämän toimintatavan tuovan meille jatkossakin tyytyväisiä asiakkaita.

– Aarne Rainio, Hallituksen puheenjohtaja

[instagram-feed]

KOLMOSET – PARAS YSTÄVÄSI KOTISI REMONTEISSA

Minkä huoneen haluaisit remontoida kodistasi ensimmäisenä? Veikkaamme, että kärkipäässä ovat keittiö ja kylpyhuone, ja sen jälkeen olohuone ja makuuhuoneet – ellei jopa koko huoneisto kerralla. Ehkä kodissasi on kylpyhuone, jonka säilytystilat eivät toimi ja pinnat ovat kuluneet. Tai ehkä keittiössäsi on 80-luvun sisustus eikä laskutilaa nimeksikään. Olohuoneen tapetit ovat tuhriintuneet, ja lattia on ottanut vuosien varrella monta osumaa.

Kolmosten ammattilaiset toteuttavat koteihin kylpyhuoneremontit, keittiöremontit ja huoneistoremontit. Suunnittelemme jokaisen remontin yksityiskohdat yhdessä asiakkaidemme kanssa, ja varmistamme, että sinä saat riittävästi tietoa remonttisi kulusta. Käytämme remonteissamme vain luotettavia ja tunnettuja materiaaleja varmistaaksemme, että kylpyhuoneesi, keittiösi tai huoneistosi remontti näyttää hyvältä vielä vuosienkin päästä.

Kolmoset tilastoina

105841 juotua kahvikupillista
50 paikkakunnalla
7126 tehtyä remonttia