Huoneistoremonttia suunnitellaan huolella yhdessä asiakkaan kanssa.

Tutkitaan, suunnitellaan ja remontoidaan rautaisella ammattitaidolla. Siinä on onnistuneen huoneistoremontin yksinkertainen salaisuus.

Toteuttamiamme huoneistoremontteja

Kerralla kunnostettua

Lisää viihtyisyyttä ja arvoa kotiisi Kolmosten huoneistoremontilla. Olemme toteuttaneet historiamme aikana satoja huoneistoremontteja ja uusineet pintoja hurjan määrän. Huoneistoremontti on helppo toteuttaa etenkin sisäänmuuton yhteydessä, mutta oikein suunniteltuna huoneistoremontti ei elämisen yhteydessäkään häiritse.

Tutustu toteuttamiimme remontteihin kuvagalleriassa

Kuvake: Huoneistoremontti
Huoneistoremontti

Huoneistoremontti on joskus paras teettää kokonaan kerralla. Olet ehkä hankkinut uuden kodin, johon ajattelit tehdä remontin ennen muuttoa. Tai olet päättänyt asua nykyisessä kodissasi vielä pitkään. Kerralla kunnostettu koti maksaa pian itsensä takaisin paremman asumismukavuuden ja asunnon arvon kohoamisen myötä.

Kuvake: Pienempi sisustustyö
Pienempi sisustustyö

Sisustusremontin yhteydessä maalataan tai tapetoidaan huoneen seinä- ja kattopinnat. Lattiaan voit valita vaikkapa laminaattia, parkettia tai klinkkeriä. Tämänkaltaiset työt teemme usein jopa huone tai kaksi kerrallaan.

Kuvake: Kaapistojen uusiminen remontissa
Kaapistojen uusiminen remontissa

Eteiseen ja makuuhuoneisiin kannattaa remontin yhteydessä uusia komerot tai ainakin niiden ovet. Peilipintaiset liukuovet saattavat joskus olla se paras ratkaisu.

Kuvake: Millintarkkaa osaamista
Millintarkkaa osaamista

Teemme remontit vuosien kokemuksen tuomalla tarkkuudella. Onnistuneessa huoneistoremontissa pidämme erityisen tärkeänä tehdä sovitut asiat kuten kuuluu –” vähän sinnepäin”-ratkaisut ei meille kelpaa.

Toteutamme vuodessa noin 400 huoneistoremonttia

HUONEISTOREMONTTI, MITÄ KANNATTAA HUOMIOIDA?

Huoneistoremontti saa vanhankin asunnon näyttämään uudelta. Vanhat maalipinnat, vanha tuhriintunut tapetti, lattialistat irti sieltä täältä? Tämä on varmasti tuttua monelle omassa kodissa. Paljon pieniä pintaremontteja, jotka vain jäävät tekemättä kiireisen arjen keskellä. Miksi huoneistoremontti kannattaa tehdä? Asunnot ovat suomalaisten suurin yksittäinen omaisuuserä, ja niistä kannattaa pitää huolta. Hyvin pidetty ja remontoitu asunto myydään nopeammin, ja neliöhintakin on eri luokkaa kuin huonokuntoisessa asunnossa. Samalla tavalla kuin auto, myös asunto tarvitsee huoltoa ja kunnossapitoa. Miten pitkään remontti kestää? Remontin kesto riippuu aina remontin laajuudesta. Kauttamme valmistuu viikossa keskimäärin 8 huoneistoremonttia. Mitä huoneistoremontti maksaa? Huoneistoremontin hinta riippuu täysin remontoitavasta kohteesta. Teemme aina paikan päällä remontti katselmuksen yhdessä asiakkaan kanssa, ja päätämme tarvittavat remontin kohteet. Toisille remontoidaan koko huoneisto, toisilla vaikka vain märät tilat. Mistä löydän luotettavan remonttimiehen? Me teemme huoneistoremontteja seuraavilla alueilla: Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Turku ja Tampere. Luotettavan remonttiyrityksen valinnassa kannattaa kysellä referenssejä ja kokemuksia huoneistoremonteista. Luotettava remonttiyritys kuuluu “Luotettava kumppani” ja se hoitaa velvoitteensa vakuutuksien ja verojen suhteen.

Kolmoset tilastoina

59041 juotua kahvikupillista
50 paikkakunnalla
4474 tehtyä remonttia