Huolella tehty huoneistoremontti

Kolmosten ammattilaiset tekevät huoneistoista koteja.

Toteuttamiamme huoneistoremontteja

100 % viimeistelty lopputulos

Teemme myös kevyemmät huoneistoremontit, kuten maalaukset, tapetoinnit ja lattiaremontit

Kun astut kotiisi, mitä näet? Onko vastassasi huoliteltu ja perheesi näköinen asunto, jonka jokaista pintaa rakastat? Vai odottaako oven takana tuhriintuneita tapetteja, irvistäviä lattioita ja ikuisesti keskeneräisiä fiksausprojekteja?

Asunto on yksi elämämme suurimmista menoeristä, ja sen kunnosta kannattaa pitää hyvää huolta. Huoneistoremontti on helppo toteuttaa etenkin sisäänmuuton yhteydessä, mutta oikein suunniteltuna ja ammattilaisten toteuttamana remontti arkisen elämän yhteydessäkään ei häiritse asukkaita. Suurin hyöty huoneistoremontista saadaan, kun kaikki kodin huoneet remontoidaan kerralla, mutta remontti voidaan tehdä myös yksittäiseen huoneeseen.

Kun olet myymässä kotiasi, jo pienellä pintaremontilla voit saada ihmeitä aikaan myyntihinnassa. Ja kun olet ostamassa asuntoa, huoneistoremontti päivittää uuden asuntosi kodiksi, jonka jokainen huone on juuri sinun toiveidesi mukainen.

Me Kolmosilla olemme toteuttaneet satoja huoneistoremontteja ja uusineet hurjan määrän erilaisia pintoja vuosien varrella. Kutsu meidät katsomaan kotiasi, ja suunnittelemme yhdessä toiveitasi vastaavan remontin.

Tutustu toteuttamiimme remontteihin kuvagalleriassa

Kuvake: Huolellinen huoneistoremontti
Huolellinen huoneistoremontti

Voit sanoa hyvästi vanhoille tapeteille ja ikuisuusprojekteille. Ammattilaisten toteuttama huoneistoremontti nostaa asuntosi arvoa ja tekee kodistasi niin viihtyisän paikan, ettei sieltä raaskisi poistua edes ruokakauppaan. Eikä mikään ole kesken.

Kuvake: Pienemmät huoneistoremontit
Pienemmät huoneistoremontit

Pienempien sisustusremonttien yhteydessä maalataan tai tapetoidaan huoneen seinä- ja kattopinnat. Lattiaan voi valita vaikkapa laminaattia, parkettia tai klinkkeriä. Tämänkaltaiset työt voimme tehdä jopa vain huone tai kaksi kerrallaan.

Kuvake: Uudet kaapistot samalla vaivalla
Uudet kaapistot samalla vaivalla

Huoneistoremontin yhteydessä kannattaa yleensä uusia myös remontoitavien huoneiden kaapistot – tai ainakin niiden ovet, sillä ne vaikuttavat merkittävästi huoneen yleisilmeeseen. Peilipintaiset liukuovet toimivat hyvin etenkin pienissä tiloissa.

Kuvake: Millintarkkaa osaamista
Millintarkkaa osaamista

Teemme remontit vuosien kokemuksen tuomalla tarkkuudella. Onnistuneessa huoneistoremontissa pidämme erityisen tärkeänä sitä, että asiat tehdään kuten asiakkaan kanssa on sovittu. “Vähän sinne päin” ei meille kelpaa.

Nosta huoneistosi arvo uudelle tasolle

Toteutamme vuodessa noin 400 huoneistoremonttia.

Vanhat maalipinnat, tuhriintuneet tapetit, irtoilevat lattialistat ja ne pienet kodin ikuisuusprojektit saavat kyytiä, kun Kolmoset laittavat kodin pinnat uuteen uskoon. Huoneistoremontti saa vanhankin asunnon näyttämään kuin juuri pakasta vedetyltä, ja hyvin pidetty ja remontoitu asunto myydään nopeammin ja paremmalla hinnalla kuin huonokuntoinen. Huoneistoremontin kesto ja hinta riippuu aina remontin laajuudesta, remontoitavasta kohteesta ja materiaalivalinnoista. Kolmoset toteuttavat keskimäärin 8 huoneistoremonttia viikossa. Vuodessa toteutamme noin 400 huoneistoremonttia.

Teemme aina ennen remonttia asiakkaan kanssa katselmuksen remontoitavassa kohteessa, ja päätämme yhdessä remontin yksityiskohdista ja laajuudesta. Toisille asiakkaille teemme kokonaisten huoneistojen kokoisia remontteja, toisille esimerkiksi vain märkätiloja. Teemme huoneistoremontteja alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Turku ja Tampere. Kuuluumme “Luotettava kumppani” -verkostoon, mikä on osoitus kaikkien vakuutusten verojen ja muiden velvoitteiden asianmukaisesta hoidosta. Katso asiakkaidemme kokemuksia tekemistämme huoneistoremonteista.

KOLMOSET – PARAS YSTÄVÄSI KOTISI REMONTEISSA

Minkä huoneen haluaisit remontoida kodistasi ensimmäisenä? Veikkaamme, että kärkipäässä ovat keittiö ja kylpyhuone, ja sen jälkeen olohuone ja makuuhuoneet – ellei jopa koko huoneisto kerralla. Ehkä kodissasi on kylpyhuone, jonka säilytystilat eivät toimi ja pinnat ovat kuluneet. Tai ehkä keittiössäsi on 80-luvun sisustus eikä laskutilaa nimeksikään. Olohuoneen tapetit ovat tuhriintuneet, ja lattia on ottanut vuosien varrella monta osumaa.

Kolmosten ammattilaiset toteuttavat koteihin kylpyhuoneremontit, keittiöremontit ja huoneistoremontit. Suunnittelemme jokaisen remontin yksityiskohdat yhdessä asiakkaidemme kanssa, ja varmistamme, että sinä saat riittävästi tietoa remonttisi kulusta. Käytämme remonteissamme vain luotettavia ja tunnettuja materiaaleja varmistaaksemme, että kylpyhuoneesi, keittiösi tai huoneistosi remontti näyttää hyvältä vielä vuosienkin päästä.

Kolmoset tilastoina

105841 juotua kahvikupillista
50 paikkakunnalla
7126 tehtyä remonttia