Töitä tekijöille

Tule mukaan huippuporukkaan, jossa viihdytään!

Hakulomake

Avoimet työpaikat

Kiinnostaako Sinua tulla työskentelemään alan parhaaseen työpaikkaan?

avoimet työpaikat kolmosilla

Haemme jatkuvasti vahvistusta erilaisiin tehtäviin myynnin sekä asennuksen parissa. Täytä rohkeasti hakemus, lupaamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

Haluaisitko päästä kiinni alan parhaaseen työpaikkaan?

Etsimme kahta idearikasta ja aktiivista

Myyntiedustajaa Vantaalle

suunnittelemaan Täyden Palvelun –remontteja hyvässä porukassa.
Olet ehkä etsinyt suuntaa mitä tekisit isona tai vasta aloittelet työelämää. Tässä on paikka jossa voit kehittyä ja päästä eteenpäin. Nykyaikaiset suunnittelutyökalut ovat meillä alan huippua. Kilpailut ja yhteinen tekeminen saavat sinut viihtymään.

Laita itsesi likoon!
Soita ja kerro, mitä olet tehnyt ja miksi sinä olisit paras valinta meille.

Puhelimeen vastaa Tuomas 044 020 3313

Myyntiedustajia pääkaupunkiseudulle

Lue lisää ja hae paikkaa!

KOLMOSET – PARAS YSTÄVÄSI KOTISI REMONTEISSA

Minkä huoneen haluaisit remontoida kodistasi ensimmäisenä? Veikkaamme, että kärkipäässä ovat keittiö ja kylpyhuone, ja sen jälkeen olohuone ja makuuhuoneet – ellei jopa koko huoneisto kerralla. Ehkä kodissasi on kylpyhuone, jonka säilytystilat eivät toimi ja pinnat ovat kuluneet. Tai ehkä keittiössäsi on 80-luvun sisustus eikä laskutilaa nimeksikään. Olohuoneen tapetit ovat tuhriintuneet, ja lattia on ottanut vuosien varrella monta osumaa.

Kolmosten ammattilaiset toteuttavat koteihin kylpyhuoneremontit, keittiöremontit ja huoneistoremontit. Suunnittelemme jokaisen remontin yksityiskohdat yhdessä asiakkaidemme kanssa, ja varmistamme, että sinä saat riittävästi tietoa remonttisi kulusta. Käytämme remonteissamme vain luotettavia ja tunnettuja materiaaleja varmistaaksemme, että kylpyhuoneesi, keittiösi tai huoneistosi remontti näyttää hyvältä vielä vuosienkin päästä.

Kolmoset tilastoina

104341 juotua kahvikupillista
50 paikkakunnalla
7041 tehtyä remonttia