Keittiöremontissa paras kumppani on ammattilainen.

Kovia tekijöitä.

Toteuttamiamme keittiöremontteja

Sinulle suunniteltua huippuluokkaa

Suunniteltu sinun tarpeisiin! Käymme yhdessä kanssasi läpi mitä keittiöltä tarvitset. Suunnittelussa huomioidaan perheesi ja sinun toiveet. Autamme sinua suunnitelmassa omalla asiantuntemuksellamme niin paljon kuin suinkin voimme sinua auttaa.

Huippuluokkaiseen kokonaisuuteen pääsemme kotimaisen Nixi-kalustemerkin kanssa. Nixi-keittiön toimitusvarmuus on huippuluokkaa!
Tutustu toteuttamiimme remontteihin kuvagalleriassa

Kuvake: Suunnittelu
Suunnittelu

Keittiö suunnitellaan yhdessä teillä kotona. Otamme huomioon sinun ja perheesi tarpeet, valitsemme sopivat koneet ja laitteet. Näet tulevan lopputuloksen kuin valokuvasta. Olemme valinneet partneriksemme yhden johtavista kotimaisista kalustemerkeistä – Nixi-keittiön toimitusvarmuus on huippuluokkaa!

Kuvake: Uudet keittiön pinnat
Uudet keittiön pinnat

Samalla kun kaapistot vaihdetaan, kannattaa harkita katto-, seinä- ja lattiapintojen uusimista. Pääset koko asiasta samoilla pölyillä. Sinulla on mahdollisuus valita mallistostamme kerralla koko paketti, uudet lattia- ja seinäpinnat ovat helppoja pitää puhtaana ja samalla saat keittiöösi uuden kokonaisilmeen.

Kuvake: Keittiön valaistus
Keittiön valaistus

Haittaako nykyisessä keittiössäsi valon puute ja sähköpisteiden vähyys? Onko työtilaa liian vähän? Se on suunniteltu aikana, jolloin ei ollut nykyisiä sähkölaitteita ja apuvälineitä. Kiusallinen asia, joka remontissa korjataan.

Kuvake: Keittiöremontin hinta
Keittiöremontin hinta

Keittiöremontti on mahdollista tehdä monenlaisella budjetilla. Jo materiaaleissa on suuret hintaerot, mutta kokenut suunnittelija osaa katsoa kokonaisuuden ja suunnitella juuri sinulle sopivan keittiön.

Jos vanhojen kaappien rungot on hyvät, saattaa olla perusteltua vaihtaa vain ovet ja pöytätasot, jolloin kustannus on alle puolet koko keittiön hinnasta.

Keittioremontissa paras kumppani on ammattilainen.

KEITTIÖREMONTTI PIRISTÄÄ KUMMASTI ASUNTOASI

Keittiöremontti on pitkäaikainen investointi. Kokemuksemme mukaan, suomalaiset uusivat keittiönsä noin 20 vuoden välein. Remontti keittiössä voidaan toteuttaa vaihtamalla kodinkoneet, kaapistot, kaakelit tai vaikka vain kaapistojen ovet. Toiset haluavat uusia koko keittiön. Keittiöremontin hinta riippuukin todella paljon remontin laajuudesta ja käytettävistä materiaaleista – työn määrä pysyy kuitenkin suunnilleen samanlaisena riippumatta keittiömateriaaleista. Hyvin remontoitu keittiö on kodin sydän. Keittiössä kokataan, nauretaan, nautitaan ja joskus murehditaan. Keittiön kunto vaikuttaa myös asunnon hintaan, kun sitä aletaan myymään. Komea keittiö alentaa ostokynnystä, koska se keittiöremontti koetaan monesti työlääksi ja aikaa vieväksi. Suunnittelet isoa tai pientä keittiöremonttia, me autamme mielellämme. Keittiöremontit tarjoamme seuraaville alueille: Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Turku ja Tampere. Luotettavan remonttiyrityksen valinnassa kannattaa kysellä referenssejä ja kokemuksia keittiöremonteista. Tunnollinen remonttiyritys sitoutuu “Luotettava kumppani” ohjelmaan ja se hoitaa velvoitteensa asian mukaisesti.

Kolmoset tilastoina

60151 juotua kahvikupillista
50 paikkakunnalla
4537 tehtyä remonttia