Keittiöremontissa paras ystäväsi on ammattilainen

Parhaat keittiöt niin lettujen paistoon kuin viini-iltoihinkin.

Toteuttamiamme keittiöremontteja

Sinulle suunniteltua huippuluokkaa

Keittiö on kotisi sydän, kuuluu vanha sanonta. Meistä se pitää täysin paikkansa. Keittiö on huone, jossa vietetään kodin tärkeimpiä hetkiä. Kokataan. Syödään. Nauretaan ja jaetaan kuulumisia. Nautitaan kynttilän äärellä elämästä ja pullien tuoksusta.

Keittiöremontin tarve ja laajuus on tapauskohtaista, mutta kokemuksemme on osoittanut, että suomalaiset uusivat keittiönsä noin 20 vuoden välein. Keittiöremontin laajuus riippuu siitä, mitä sinä haluat. Toisinaan vaihdamme vain kaapistojen ovet, toisinaan taas remontoimme koko keittiön uusiksi aina kodinkoneista lähtien.

Kylpyhuoneen ohella keittiö on yksi kodin suurimmista ja tärkeimmistä remonttikohteista, ja sen suunnitteluun ja toteuttamiseen kannattaa aina ottaa ammattilainen avuksi. Hyvin toteutettu keittiöremontti nostaa asuntosi arvoa, keventää arkisia puuhia ja saa kotisi tuntumaan entistäkin viihtyisämmältä ja kodikkaamalta.

Oli tarpeesi millainen tahansa, me Kolmosilla toteutamme keittiöremonttisi ammattilaisen rautaisella tietotaidolla ja kokemuksella. Saat keittiön, jossa jokainen aamu on ihana aloittaa.

Tutustu toteuttamiimme keittiöremontteihin kuvagalleriassa

Kuvake: Huolellinen suunnittelu
Huolellinen suunnittelu

Keittiöremontin suunnittelu alkaa käynnillä keittiössäsi. Suunnittelemme uuden keittiön ja sen koneet ja laitteet yhdessä, sinun ja perheesi tarpeet huomioon ottaen. Mallistostamme voit valita niin uudet ovet kaappeihin kuin kokonaisvaltaisen keittiöremontinkin – ja lopputuloksen näet kuin valokuvasta.

Kuvake: Uudet keittiön pinnat
Uudet keittiön pinnat

Kun kaapistoja vaihdetaan, kannattaa aina harkita myös katto-, seinä- ja lattiapintojen uusimista. Näin pääset kokonaisvaltaisesta keittiöremontista samalla vaivalla, ja kaikki keittiön pinnat ovat samanikäisiä. Uudet lattia- ja seinäpinnat on helppo pitää puhtaina, ja samalla saat keittiöösi päivitetyn ilmeen.

Kuvake: Valaistus ja työtilat
Valaistus ja työtilat

Sitä ei uskoisi, millaisia ihmeitä oikea valaistus saa keittiössä aikaan – puhumattakaan siitä, että on kunnolla tilaa fileoida kalaa ja tehdä monen ruokalajin ateriat. Suomalaisia keittiöitä vaivaa usein valaistuksen, pistorasioiden ja työtilojen vähyys. Keittiöremontissa nämäkin kiusalliset ongelmat saadaan korjattua.

Kuvake: Keittiöremontin hinta
Keittiöremontin hinta

Kokenut suunnittelijamme osaa katsoa kokonaisuutta ja tehdä sinulle juuri sopivan keittiön. Budjetti riippuu aina keittiöremontin laajuudesta ja materiaaleista. Jos vanhojen kaappien rungot ovat hyvät, saattaa olla perusteltua vaihtaa vain ovet ja pöytätasot. Näin kustannuksia saadaan tiputettua.

Keittiöremontti antaa kodillesi uutta sykettä

Keittiöremontissa paras ystäväsi on ammattilainen.

Keittiöremontti on pitkäaikainen investointi, joka tuo kotisi sydämelle uutta puhtia. Olit sitten asuntokaupoilla tai päivittämässä vanhaa keittiötä, keittiöremontti tuo tekee hyvää niin kotisi neliöhinnalle kuin tunnelmallekin. Komea keittiö myös nopeuttaa mahdollista asunnon myyntiä, koska nykyaikainen, remontoitu keittiö on yksi suurimmista asunnonetsijän ostopäätökseen vaikuttavista tekijöistä.

Keittiöremontin kesto, samoin kuin keittiöremontin hinta, riippuu aina siitä, mitä kaikkea keittiöremontti pitää sisällään. Me Kolmosilla toteutamme keittiöremontit aina muutaman kaapiston ovien vaihtamisesta kokonaisvaltaisiin pintojen, laitteiden ja tasojen uusimiseen. Jokainen keittiöremontti alkaa aina asiakkaan kanssa yhdessä tehdyllä suunnitelmalla, jolloin voit olla varma, että uusi keittiösi tulee vastaamaan tarpeitasi 100 %. Kolmosten toteuttamat keittiöremontit saat alueella Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Turku ja Tampere. Kuuluumme “Luotettava kumppani” -verkostoon, mikä on osoitus kaikkien vakuutusten verojen ja muiden velvoitteiden asianmukaisesta hoidosta. Katso asiakkaidemme kokemuksia tekemistämme keittiöremonteista.

KOLMOSET – PARAS YSTÄVÄSI KOTISI REMONTEISSA

Minkä huoneen haluaisit remontoida kodistasi ensimmäisenä? Veikkaamme, että kärkipäässä ovat keittiö ja kylpyhuone, ja sen jälkeen olohuone ja makuuhuoneet – ellei jopa koko huoneisto kerralla. Ehkä kodissasi on kylpyhuone, jonka säilytystilat eivät toimi ja pinnat ovat kuluneet. Tai ehkä keittiössäsi on 80-luvun sisustus eikä laskutilaa nimeksikään. Olohuoneen tapetit ovat tuhriintuneet, ja lattia on ottanut vuosien varrella monta osumaa.

Kolmosten ammattilaiset toteuttavat koteihin kylpyhuoneremontit, keittiöremontit ja huoneistoremontit. Suunnittelemme jokaisen remontin yksityiskohdat yhdessä asiakkaidemme kanssa, ja varmistamme, että sinä saat riittävästi tietoa remonttisi kulusta. Käytämme remonteissamme vain luotettavia ja tunnettuja materiaaleja varmistaaksemme, että kylpyhuoneesi, keittiösi tai huoneistosi remontti näyttää hyvältä vielä vuosienkin päästä.

Kolmoset tilastoina

104341 juotua kahvikupillista
50 paikkakunnalla
7041 tehtyä remonttia