Ammattilaisten toteuttama kylpyhuoneremontti

Päivitä kylpyhuoneesi tämän päivän tarpeisiin.

Toteuttamiamme kylpyhuoneremontteja

Toimiva kylpyhuone helpottaa arkea

Kylpyhuone on yksi suurimmista yksittäisistä kodin arvoon ja käyttömukavuuteen vaikuttavista tekijöistä. Yleensä kylpyhuoneremontti tulee ajankohtaiseksi, kun kylpyhuoneen pohjaratkaisu ja kiinteät kalusteet eivät enää vastaa tämän päivän tarpeita, edellisen asukkaan laattavalinnat eivät miellytä tai pinnat alkavat olla kuluneet. Viimeistään kylpyhuoneremontti tulee vastaan silloin, kun taloyhtiössä tehdään putkiremontti, kylpyhuoneessa on sattunut vesivahinko tai vanhentuneet pinnat päästävät läpi kosteutta.

Oli syy mikä tahansa, kutsu paikalle Kolmosten kylpyhuoneremonttien ammattilaiset. Remontoimme kotiisi kylpyhuoneen, joka on toimiva, käytännöllinen, moderni ja tietenkin toiveidesi mukainen. Uudet kaakelit ja kiinteät kalusteet tuovat uutta fiilistä kotiin, ja kirpeänä pakkasaamuna lattialämmitys hivelee ihanasti varpaita. Eikä kylpyhuoneen kunnosta tarvitse kantaa enää murhetta.

Kolmoset on toteuttanut menestyksekkäästi ja ammattitaidolla jo yli 2000 kylpyhuoneremonttia. Onko sinun kylpyhuoneesi seuraava?

Tutustu toteuttamiimme remontteihin kuvagalleriassa

Pyydä tarjous remontista jo tänään!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kuvake: Vastuulliset vesieristykset
Vastuulliset vesieristykset

Vastuu vesieristyksestä säilyy Suomessa tekijällään 10 vuoden ajan. Voit olla varma, että teemme joka päivä työmme huolellisesti ja ammattitaidolla. Kolmosten kylpyhuoneremontti tekee kodistasi turvallisemman ja huolettomamman.

Kuvake: Satavarmasti kuiva
Satavarmasti kuiva

Kylpyhuoneremontissa on syytä varmistaa, että kosteus eristetään pintojen ulkopuolelle. Nämä luvanvaraiset eristetyöt vaativat erityistä ammattitaitoa ja huolellisuutta, jotka ovat meillä Kolmosilla hallussamme jokaisessa remontissa.

Kuvake: Tehokas tilan käyttö
Tehokas tilan käyttö

Mitä pienempi kylpyhuone, sitä tarkemmin sen remontti kannattaa suunnitella. Joskus esimerkiksi kiinteiden kalusteiden päivittäminen tai kylpyammeen vaihtaminen suihkutilaan saattaa tuoda tilaan kaipaamasi lisäsentit.

Kuvake: Uudet, ihanat pinnat
Uudet, ihanat pinnat

Uudet kaakelit kylpyhuoneessa – miten ihanaa! Kylpyhuoneremontissa luotu uusi ilme paitsi näyttää hyvältä, myös helpottaa puhtaanapitoa. Ja miten hyvältä lattialämmitys tuntuukaan, kun kirpeänä pakkasaamuna tallustat paljain jaloin kylpyhuoneessa.

Kylpyhuoneremontti muuttaa asuntosi arvoa

Kylpyhuoneremontti on kotisi tärkeimpiä investointeja.

Kylpyhuoneremontti voi tuntua suurelta ponnistukselta keskellä kiireistä arkea, mutta se on kannattava ja tärkeä investointi kotiisi. Toimiva, nykyaikainen ja huolellisesti remontoitu kylpyhuone takaa koko perheellesi sujuvamman arjen sekä kodillesi lisäarvoa ja turvallisuutta. Me Kolmosilla remontoimme kylpyhuoneestasi sellaisen kuin toivot – vaikka unelmiesi kotikylpylän. Teemme niin pienet pintauudistukset kuin kokonaisvaltaiset kylpyhuoneremontit kaikenkokoisiin kylpyhuoneisiin ammattitaidolla ja rautaisella kokemuksella.

Yleensä kylpyhuoneremontissa uusitaan vesieristys, laatoitus, pinnassa olevat vesiputket sekä kalusteet. Aikaa kylpyhuoneremonttiin kuluu parista viikosta kuukauteen, remontin koosta riippuen: iso kylpyhuoneremontti ja kuivausta vaativat pinnat vaativat enemmän aikaa aikaa kuin pienet remontit, ja ne ovatkin yleensä kodin arvokkaimpia remontteja. Kylpyhuoneremontti on myös kodin haastavimpia remontteja, ja sen tekeminen tulisi aina jättää ammattimiehille. Kolmosten remonttimiehillä on henkilökohtainen, taloyhtiöiden vaatima VTT-sertifikaatti sekä kylpyhuoneremonttien kannalta tarpeelliset koulutukset ja tietotaidot. Palvelemme asiakkaitamme kylpyhuoneremonteissa alueella Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Tampere ja Hyvinkää. Katso myös asiakkaidemme kokemuksia tekemistämme kylpyhuoneremonteista.

KOLMOSET – PARAS YSTÄVÄSI KOTISI REMONTEISSA

Minkä huoneen haluaisit remontoida kodistasi ensimmäisenä? Veikkaamme, että kärkipäässä ovat keittiö ja kylpyhuone, ja sen jälkeen olohuone ja makuuhuoneet – ellei jopa koko huoneisto kerralla. Ehkä kodissasi on kylpyhuone, jonka säilytystilat eivät toimi ja pinnat ovat kuluneet. Tai ehkä keittiössäsi on 80-luvun sisustus eikä laskutilaa nimeksikään. Olohuoneen tapetit ovat tuhriintuneet, ja lattia on ottanut vuosien varrella monta osumaa.

Kolmosten ammattilaiset toteuttavat koteihin kylpyhuoneremontit, keittiöremontit ja huoneistoremontit. Suunnittelemme jokaisen remontin yksityiskohdat yhdessä asiakkaidemme kanssa, ja varmistamme, että sinä saat riittävästi tietoa remonttisi kulusta. Käytämme remonteissamme vain luotettavia ja tunnettuja materiaaleja varmistaaksemme, että kylpyhuoneesi, keittiösi tai huoneistosi remontti näyttää hyvältä vielä vuosienkin päästä.

Kolmoset tilastoina

105841 juotua kahvikupillista
50 paikkakunnalla
7126 tehtyä remonttia