Kylpyhuoneremontti

 

Toteuttamiamme kylpyhuoneremontteja

Vastuullisia valintoja

Suomessa vastuu vesieristyksestä säilyy tekijällään jopa 10 vuoden ajan. Jotta pystymme pitämään vähintään tämän tason, haastamme itsemme päivittäin tekemään parempia ja huolettomampia ratkaisuja. Kylpyhuoneremonteissa myös tilan kompakti käyttö on tärkeää: kuinka saada pieneen tilaan kaikki tarpeellinen mahtumaan? Suunnitteluosaamisemme on ratkonut näitä haasteita jo vuosien ajan.

Kylpyhuoneremontit lisäävät myös arjen viihtyisyyttä: uudet kaakelit lisäävät asuinmukavuutta ja fiilistä kotiin, eikä kirpeänä pakkasaamuna lattialämmitys tunnu lainkaan pahalta.

Kolmoset on toteuttanut menestyksekkäästi ja ammattitaidolla jo yli 2000 kylpyhuoneremonttia. Onko sinun kylpyhuoneesi seuraava?

Tutustu toteuttamiimme remontteihin kuvagalleriassa

 

Pyydä tarjous remontista jo tänään!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Kuvake: Vastuu vesieristyksistä kylpyhuoneremontissa
Vastuu vesieristyksistä kylpyhuoneremontissa

Vastuu vesieristyksestä säilyy Suomessa tekijällään 10 vuoden ajan. Tämä vastuu haastaa meidät Kolmosissa joka päivä tekemään valintoja. Valintoja huolellisen ja ammattitaitoisen työn puolesta. Työn, jonka tuloksista sinä saat nauttia turvallisen ja huolettoman asumisen muodossa.

Kuvake: Kosteus
Kosteus

Kosteus on syytä pitää vesieristeen oikealla puolella. Nämä luvanvaraiset työt vaativat erityistä ammattitaitoa ja huolellisuutta.

Kuvake: Kylpyhuoneen tilan käyttö
Kylpyhuoneen tilan käyttö

Mitä pienempi tila, sitä tarkemmin se kannattaa suunnitella. Joskus ammeen vaihtaminen suihkutilaan saattaa tuoda ne kaivatut lisäsentit.

Kuvake: Kylpyhuoneen pinnat
Kylpyhuoneen pinnat

Uudet kaakelit – ihanaa. Kylpyhuoneen uusi ilme helpottaa myös puhtaanapitoa. Ja miten hyvältä lattialämmitys tuntuukaan pakkasaamuna paljaan jalan alla!

Kylpyhuoneremontti muuttaa asuntosi arvoa

Kylpyhuoneremontin hinta voi yllättää

Kylpyhuoneremontti on vaativaa puuhaa. Märkätilojen kanssa täytyy olla tarkkana, että vältetään tulevaisuuden kosteusongelmat. Taloyhtiöt vaativat vedeneristäjältä serfikaatin, eli kuka tahansa ei voi vesieristyksiä tehdä. Kylpyhuoneremontissa uusitaan normaalisti vesieristys, laatoitus, pinnassa olevat vesiputket sekä kalusteet. Iso kylppäriremppa vaatii siis paljon aikaa, ja on yleensä sen takia kodin arvokkaimpia remontteja. Kylpyhuoneremontin hinta vaihtelee suuresti, ja käytetyn ajan lisäksi valitut materiaalit voivat jopa triplata kustannukset. Kylpyhuoneeseen tehtävän remontin kesto on parista viikosta kuukauteen, jos kylppärissä on havaittu kosteutta joka täytyy kuivattaa ennen pintaan tehtävää työtä. Mistä sitten tunnistaa osaavan yrityksen tekemään remonttia kylppäriin? Referenssit ja vanhojen asiakkaiden kokemuksia kylpyhuoneremontista kannattaa aina lukea läpi. Kolmoset tekevät kylpyhuoneremontteja näissä kaupungeissa Helsinki, Vantaa, Espoo, Hyvinkää, Turku ja Tampere.

Kolmoset tilastoina

59041 juotua kahvikupillista
50 paikkakunnalla
4474 tehtyä remonttia